Can’t Smile Without You

#Skip this post# You (might don’t) know I can’t smile without youI (just) can’t smile without you..You (first) came along just like a (beautiful) songYou brightened my days (from they was seemed like hell)Who would believe that you’re part of my dream(even if they don’t, I do believe it from my heart)that only seems light […]

What’s So Nice Tonight

Ada orang bilang, cewe biasa kalo didandanin jadi cakep 😛 😛 Kadang-kadang emang gitu sih. Biasanya kalo keliatannya gak gimana gitu, tiba-tiba ngeliat didandanin, pandangan berubah 180 derajat. This day might be the most tiring day in the week, even though today is weekend. Oh, please. Kemaren udah dibagiin ujian Strukdat yang nilainya biasa-biasa aja […]

Assignments… Assignments…

Oh….. no….. sibuk… sibuk…. Why there are too many assigments….. Why can’t I rest a bit, this time… Plis, dong… Capek nih…. List of current assignments : – IF2191 (Organisasi dan Arsitektur Komputer) : Make a simple calculator assembly using SPIM assembly (MIPS R2000/R3000 architecture). – IF2010 (Human Computer Interaction) : Design a software interface. […]

Holiday Report

Finally, the last day of the holiday. It was 2 week long but I felt like it was like a month day. I am not sure whether it was nice holiday or boring hell. But for sure, I’ve gained many nice things spending the holiday. I spent most of the holiday by watching anime. Well, […]

Delicious!!!

Baru ngambil titipan kue dari tempatnya bu Risna. Dan karena rasanya enak banget, makanya pengen nulis di sini. Even though I like eating, I seldom eat cookies. Actually the cookies was made from this place. Kebetulan bu Risna lagi di tempatnya pak Elfan (pengajar mata kuliah Pemrograman Web K2 dua semester yang lalu), jadi kepengen […]

7 Things About Me

Another homework from Fanny 😛 7 Things About Me 7 things I feared : God Have an awful death Losing typing ability Losing the one I love Losing family Losing friends Can’t eat delicious foods 7 current songs : OST Midori No Hibi – Mou Sukoshi Mou Sukoshi Lia – Feel Like A Girl Tokito […]

Current Songs

These are currently songs I like to hear in my playlists. One of them taken from anime ‘The Melancholy of Suzumiya Haruhi’ and the others from ‘School Rumble’. All of them are easy listening songs with a nice lyrics. (this post will be updated because I feel very sleepy now). The songs can be found […]

Minggu UTS

Mengutip pernyataan dari seorang sahabat Menulislah di blog sebelum ujian atau kuis, karena disitulah engkau menyuruh orang-orang ikut mendoakanmu juga Minggu UTS dimulai hari ini. Semoga bisa menjalankannya dengan baik dan mengerjakannya sesuai dengan apa yang sudah dipelajari.

Ms. Right?

(post ini dibuat setelah sehari mengalami depresi: Kuis Matdis, Ngerjain Tubes, lalu Kalah maen pingpong. lalu rasa hati jadi rada melankolik setelah nonton Sukuran sem 2 eps 26 sambil ngelanjutin koding buat tubes; maap buat yang baca kalo postnya rada gak penting) Beberapa minggu lalu, ada acara di GII Dago berjudul, “Finding the Right Person”. […]

Physiotherapy

According to Wikipedia Physical therapy (or physiotherapy*) is the provision of services to people and populations to develop, maintain and restore maximum movement and functional ability throughout the lifespan. Physical therapy includes the provision of services in circumstances where movement and function are threatened by the process of ageing or that of injury or disease. […]