Refreshed!

Although I don’t feel so refreshed at all from the holiday, but my computer does (hope so). This is the only plan I’ve done for the holiday; the others were learning for tests, exercising, attending physical therapy, etc. All the data were backed up, the harddisks were reformatted, and all the softwares were reinstalled. I […]

Holiday Report

Finally, the last day of the holiday. It was 2 week long but I felt like it was like a month day. I am not sure whether it was nice holiday or boring hell. But for sure, I’ve gained many nice things spending the holiday. I spent most of the holiday by watching anime. Well, […]

Delicious!!!

Baru ngambil titipan kue dari tempatnya bu Risna. Dan karena rasanya enak banget, makanya pengen nulis di sini. Even though I like eating, I seldom eat cookies. Actually the cookies was made from this place. Kebetulan bu Risna lagi di tempatnya pak Elfan (pengajar mata kuliah Pemrograman Web K2 dua semester yang lalu), jadi kepengen […]

7 Things About Me

Another homework from Fanny 😛 7 Things About Me 7 things I feared : God Have an awful death Losing typing ability Losing the one I love Losing family Losing friends Can’t eat delicious foods 7 current songs : OST Midori No Hibi – Mou Sukoshi Mou Sukoshi Lia – Feel Like A Girl Tokito […]

Current Songs

These are currently songs I like to hear in my playlists. One of them taken from anime ‘The Melancholy of Suzumiya Haruhi’ and the others from ‘School Rumble’. All of them are easy listening songs with a nice lyrics. (this post will be updated because I feel very sleepy now). The songs can be found […]

Minggu UTS

Mengutip pernyataan dari seorang sahabat Menulislah di blog sebelum ujian atau kuis, karena disitulah engkau menyuruh orang-orang ikut mendoakanmu juga Minggu UTS dimulai hari ini. Semoga bisa menjalankannya dengan baik dan mengerjakannya sesuai dengan apa yang sudah dipelajari.

Ms. Right?

(post ini dibuat setelah sehari mengalami depresi: Kuis Matdis, Ngerjain Tubes, lalu Kalah maen pingpong. lalu rasa hati jadi rada melankolik setelah nonton Sukuran sem 2 eps 26 sambil ngelanjutin koding buat tubes; maap buat yang baca kalo postnya rada gak penting) Beberapa minggu lalu, ada acara di GII Dago berjudul, “Finding the Right Person”. […]

Physiotherapy

According to Wikipedia Physical therapy (or physiotherapy*) is the provision of services to people and populations to develop, maintain and restore maximum movement and functional ability throughout the lifespan. Physical therapy includes the provision of services in circumstances where movement and function are threatened by the process of ageing or that of injury or disease. […]

Lagi eneg ama koding

Entah kenapa akhir-akhir ini gw jadi ogah-ogahan kalo disuruh koding. Paling males, deh…. Ngerjain tugas besar juga, gw hampir gak koding… Cuman nyuruh-nyuruh yang lain doang…. (inget prinsip hero-kroco II, 1 kroco sisanya hero) Sebenernya udah lama juga sih… Tapi yang jadi triggernya itu komentar yang terlontar dari mulut seorang senior, “Elo masih demen ama […]